Med denne boken om tro og tvil har forfatteren et budskap: Vi må bry oss; bry oss om vår neste og hverandre. Om det er moren som vil gi opp alt og forlate sine barn, en syk ung mann som er redd for å dø, en uteligger i London som trenger et ullteppe, en ensom gammel dame som ikke lenger finner gleder i livet - vi må strekke ut en hånd når de krysser vår vei. Boken byr på et sterkt møte med en person som makter å tro, og som inviter er oss inn i sin verden. Budskapet er at kjærligheten og det å bry seg om medmennesker, bringer verden videre. Illustrert med svart/hvitt fotografier.
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 2002