Standup-komiker Doveleh G er alene på scenen, han er frekk, provoserende og morsom. Men litt etter litt blir forestillingen til en historie om livet hans og det som har formet ham: faren som slo, moren som var preget av holocaust, en traumatisk opplevelse i Dovelehs egen barndom. Publikum, som er kommet for å le, blir forvirret, men rives med av dramatikken. En barndomsvenn som til sin forbauselse er blitt spesielt invitert til showet, våndes og erindrer, sørger og ler ¿ og finner til sist en slags forsoning.
"En hest kommer inn på en bar" viser David Grossman i toppform. Han gir en forestilling med intense følelser og høyt tempo og leseren sitter blant publikum. Boken er oversatt til over 30 språk og ble tildelt International Man Booker Prize i 2017.
Forlag Agora
Utgivelsesår 2018
Serie Agora bibliotek
Omtalt sted Israel
Part 2: Asia, Australia, New Zealand etc.
Reading the World: Read a book from every country in the world. Here's my growing list of titles and recommendations.
Bookerprisen (engelsk navn: «Booker Prize for Fiction» og «Man Booker Prize») blir årlig utdelt til den beste romanen skrevet på engelsk og utgitt i Storbritannia (tidligere begrenset til innbyggere i Samveldet, Irland og Zimbabwe). Prisen ble innstiftet av bokhandlerkjeden Booker plc i 1968. For å bevare prisens eksklusivitet velger man ut jurymedlemmer blant kritikere, forfattere og akademikere. Siden 2002 har prisen også blitt omtalt som «Man Booker Prize» for å reflektere at prisen blir sponset av et investeringsselskap, Man Group plc.