Dei seks ungdommane frå Stavanger på skuletur i England er no blitt til fem. Dei prøver desperat å kome seg heim, etter at dei er blitt bølgefaste i Cornwall. Scott prøver å få ein båt på vatnet, mens dei andre svermar for den rike Stan som lokkar med gull og grøne skogar. Kven kan ein eigentleg stole på? Og finst det ein skjult skatt på det gamle slottet på St. Michael's Mount?
DYSTOPIA II ER EIN MOTORVEG AV EI LESAROPPLEVING, SKREDDARSYDD FOR UTOLMODIGE OG SPENNINGSGLADE LESARAR.
Dette er andre boka i fireboksserien DYSTOPIA 2014.
Forlag Samlaget
Utgivelsesår 2014
Serie Dystopia 2014 (2)
Genre Science fiction Dystopier
Omtalt sted England
Se alle bokelskere som følger dette verketMest sannsynlig et evigvarende prosjekt i å grave opp denne type litteratur på norsk. Planen er også å lage noen klare definisjoner på P-A og dystopia med kriterier som må oppfylles for å bli karakterisert som dette.
Jeg kommer ikke til å ha lest alle bøkene som legges til her til enhver tid da den er ment som huskeliste og for research (i mangel av et bedre norsk ord).