Døde menn sladrer ikke

av (forfatter) og Thomas Bjørnseth (oversetter).

Egmont Hjemmets bokforl. 2000 Innbundet

10 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Ben Abbott III er eiendomsmegler i småbyen Newbury. Han kjeder seg litt, men har byens små og store mysterier å underholde seg med. Nå er det Fisk-parets nye store boblebad alle snakker om. Fire par skal innvie det lørdag kveld og gud vet hva som vil skje da. Søndag har noen sett en kvinne løpe naken fra huset og inn i skogen og ryktene går om at en enslig mann har dukket ubedt opp. Så dør Reg Hopkins av en overdose heroin og hans ekskone tror ikke han har satt dosen frivillig. Ben Abbott har et mysterium å løse.

Omtale fra forlaget

En liten by. Et lite mord. En stor hemmelighet

Ben Abbott III har noen gode og en hel haug dårlige, men sjarmerende egenskaper. For tiden er han eiendomsmekler i hjembyen Newbury. Før var han børs-hai, noe som ga ham et opphold i fengsel han ikke har lyst til å gjenta. Det er ingen stor risiko ved det å selge hus. Men det er litt kjedelig. Heldigvis har han småbyens små og store mysterier å underholde seg med. Det skjer bestandig noe, selv på et sted hvor alle kjenner alle.
Sladderen går i Newbury. Har du hørt at Fisk-paret har installert et kjempeboblebad? Ryktene vil ha det til at fire par skal innvie badeherligheten . privat selskap, og gud vet hva som vil foregå. Lørdag er den store kvelden.
Søndag morgen gløder telefonlinjene. Hva skjedde under boblebadingen? Hvem var kvinnen som ble sett løpende naken fra huset og inn i skogen? Dessuten har noen hørt at en single mann skal ha dukket ubedt opp. Hvem vet noe om det?
Samme søndag morgen står en bil skrått parkert på en overbygd bro. Ut av vinduet stikker en livløs arm. Den tilhører Reg Hopkins. Død av en overdose heroin.
Med ett har Ben Abbott en ny gåte å løse, for Regs fraseparerte kone Janey tror ikke Reg har tatt overdosen frivillig. Hvorfor skulle han det? Han bruker ikke narkotika. Heroin og Reg? Aldri! Dessuten er det dette med forsikringen, forklarer hun. Og hva med Regs barn? Må de vokse opp med minnet om en pulversniffende far?
Ben snakker med alle som så Reg den siste dagen han levde. Små biter av informasjon føyer seg sammen til et uklart bilde. Hva var det egentlig Reg drev på med?
I en liten by kan ikke en hemmelighet holder skjult særlig lenge. Unntatt Regs hemmelighet. Noen har sørget for at den døde med ham.

Bokdetaljer

Forlag Egmont Hjemmets bokforl.

Utgivelsesår 2000

Format Innbundet

ISBN13 9788259022387

EAN 9788259022387

Genre Krim

Språk Bokmål

Sider 295

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Eit tilfeldig besøk på ein brukthandel resulterte i eit fullt nett med bøker - 19 stk - til NOK 40,00 Kjekt!


Godt sagt! (3) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "I skjebnens favn" av Jacqueline Briskin
  • "Siste stikk" av Ed McBain
  • "Klinikken" av Robin Cook
  • "En morder gjenoppstår" av Craig Russell
  • "Ringen er sluttet" av Belva Plain
  • "I fryktens favn" av Molly Katz
  • "Farlig finale" av Robert Ludlum
  • "På dypt vann" av Joy Fielding
  • "Mørke hemmeligheter" av Joy Fielding
  • "De levendes verden" av Nicci French
  • "3. grad" av James Patterson
  • "Ingen flere tårer" av Joy Fielding
Alle bokanbefalinger for dette verket