Den store boken om pasta

av (forfatter), Ian O'Leary (illustratør) og Arve Torkelsen (oversetter).

Damm 2005 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

12 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken viser trinnvis hvordan man lager fersk pasta, og den veileder leseren gjennom mer enn 120 klassiske og moderne oppskrifter i kunsten å lage pasta og pastaretter. Med stikkordregister.

Omtale fra forlaget

Bokdetaljer

Forlag Damm

Utgivelsesår 2005

Format Innbundet

ISBN13 9788204118196

EAN 9788204118196

Språk Bokmål

Sider 168

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Stiansen til hverdags" av Bent Stiansen
  • "Familiekokeboka" av Tom Victor Gausdal
  • "2. sjanse" av James Patterson
  • "Kokebok for alle - fra boller til burritos" av Anne Gaarder Amland
  • "1001 bøker du må lese før du dør" av Peter Boxall
  • "Historien om Norge - Bd. 3" av Karsten Alnæs
  • "Historien om Norge - Bd. 2" av Karsten Alnæs
  • "Hvitvasking" av Tom Kristensen
  • "Den evige gartner" av John Le Carré
  • "Acid row" av Minette Walters
  • "Begravde hunder biter ikke" av Gunnar Staalesen
  • "Madame Terror" av Jan Guillou
Alle bokanbefalinger for dette verket