Bruce Medway - mannen som fikser det meste for et godt honorar - blant pornoforhandlere, diamantsmuglere, våpenselgere og leiemordere. Bruce Medway pleier en solid bakrus med dårlig kaffe i en bar på Elfenbenskysten. Før han rekker å bestille en iskald pils, står den foran ham. Fyren som spanderer, kaller seg Feite-Paul, og alle Medways instinkter sier nei da han tilbyr ham en jobb. Men Bruce Medway er for blakk til å følge magefølelsen sin. Dessuten skal han bare levere en pakke for Feite-Paul til en kar som ikke vil handle med andre enn hvite menn. Han skal gi fra seg pakken og ta imot en konvolutt med penger. Men Feite-Paul er ikke lenge alene om Medways oppmerksomhet; jobbene står plutselig i kø - blant annet skal han passe på den rike Ron Collins, som skal kjøpe diamanter. Bruce Medway konfronteres med folk som ikke skyr noen midler for å nå målene sine -; pornoforhandlere, diamantsmuglere, våpenselgere, leiemordere og korrupte tjenestemenn. Ikke minst møter han vold og død.Den hvite manns grav er den andre i en serie på fire bøker fra Vest-Afrika. Gyldendal har tidligere utgitt den første boken i serien, Mørkets makter, samt fire av Robert Wilsons senere romaner. For den første av disse bøkene, Et lite drap i Lisboa (norsk utgave 2002), fikk han den prestisjefylte Gold Dagger Award.\u000b
Utgivelsesår 2011
ISBN13 9788205410213
EAN 9788205410213
Genre Krim
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket43 bokelskere følger dette verket.