Forlag Cappelen
Utgivelsesår 2005
ISBN13 9788202254186
EAN 9788202254186
Serie Cappelens utvalgte billigbøker
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketÅ lese er sannsynligvis også en måte å være et sted på.
Man skulle tro du er lei av jobben, Kanskje det, vi drysser det samme gamle krydderet på den samme gamle retten, ingenting forandrer seg.
Han vendte tilbake til værelset, satte seg på sengen med hodet i hendene og lot tanken drive som en liten barkbåt nedover bekken, og som nå og da, når den støter på en stein, skifter retning et kort sekund.
Alle vet at hver dag som fødes, er den første for noen og den siste for andre, og at den bare er nok en dag for de aller fleste.
Når det gjelder faren, lar han seg bare besøke på kirkegården, for sånn er nå engang vårt bedritne liv, det tar slutt en dag.
Murakami er en unik forfatter, og det er vanskelig å finne bøker som ligner helt presist.
Bøkene på lista er plukket ut av forskjellige grunner. Noen ligner i skrivestil og tone, og noen har elementer av magisk realisme.
Til lesere av Murakami som liker den japanske bakgrunnsrammen, er det tatt med et utvalg markante japanske forfattere.