Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

Å lese er sannsynligvis også en måte å være et sted på.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Man skulle tro du er lei av jobben, Kanskje det, vi drysser det samme gamle krydderet på den samme gamle retten, ingenting forandrer seg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Han vendte tilbake til værelset, satte seg på sengen med hodet i hendene og lot tanken drive som en liten barkbåt nedover bekken, og som nå og da, når den støter på en stein, skifter retning et kort sekund.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Alle vet at hver dag som fødes, er den første for noen og den siste for andre, og at den bare er nok en dag for de aller fleste.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Som folk flest er denne Tertuliano Máximo Afonso like modig som han er feig, han er ikke en av disse uovervinnelige heltene man kan se på kino, men heller ingen pudding som tisser i buksen når han hører døren til slottets fangehull knirke ved midnatt. Sant nok kjente han at hårene reiste seg, men det skjer selv med ulver når de møter en fare, og ingen som er ved sine fulle fem vil få seg til å mene at ulven er en ynkrygg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Når det gjelder faren, lar han seg bare besøke på kirkegården, for sånn er nå engang vårt bedritne liv, det tar slutt en dag.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

JoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieAlice NordliStig TNerakntschjrldMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mge