Kate Mallone står ved sin mors båre. Nå har hun bare sønnen igjen. Ekteskapet har havarert, faren døde da hun var bare 18 måneder, og hennes eldre bror har brutt kontakten med familien.
Det er mens hun står der ved kisten at hun legger merke til den eldre kvinnen. Etter begravelsen oppsøker kvinnen, som heter Sara Smythe, Kate og overrekker henne et fotoalbum og et manus på 400 sider. Fotografiene og manuset forteller historien om Saras store kjærlighet, om to mennesker som elsket hverandre, men som aldri fikk hverandre. Den forteller om tilfeldigheter, valg og svik. Den gripende historien startet på Manhattan i 1945 og handler om Kates far og Sara Smythe.
Forlag Damm
Utgivelsesår 2003
ISBN13 9788204084071
EAN 9788204084071
Serie Damm pocket
Omtalt tid Etterkrigstiden
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketDet sies at en begravelse ikke er for den døde, men for dem som er igjen.
For vi gråter ikke bare for den avdøde. Vi gråter også for oss selv. For livets
brutale korthet. For dets stadig minskende betydning. For den måten vi snubler
oss gjennom tilværelsen på, lik turister uten kart, og velger feil vei på hvert eneste hjørne...
Se alle bokelskere som følger dette verketBøker vi har lest i lesesirkelen. Første bok var i mai 2009.