Romeren Coriolanus har ført sin hær mot seier og blir hyllet som krigshelt. Men hans arroganse og forakt for massene bringer ham i unåde hos folket, og han anklages for forræderi. Drevet av stolthet og hevnlyst går han i tjeneste hos fienden, og setter dermed sin fremtid som leder og menneske på spill. Dette stykket ble sannsynligvis skrevet i 1608 og er Shakespeares siste tragedie.
Utgivelsesår 1996
ISBN13 9788203201011
EAN 9788203201011
Serie Månedens Shakespeare
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketWhy did you wish me milder? would you have me
False to my nature? Rather say I play
The man I am.
Bøkene som blir referert til i OITNB! Minus et par fagbøker jeg ikke gadd å legge til (ikke var det plass heller!) ;)