Holly Krauss lever et hektisk liv hvor hun er elsket både i forretningslivet og på hjemmebane. Dette er imidlertid Hollys ene side, den andre siden av Holly tar store sjanser, og har begynt å gjøre feil. Snart tror hun at hun blir forfulgt, og noen forsøker å presse henne for penger. De som står Holly nærmest begynner å bli utålmodige, og hvem kan hun stole på, dersom hun ikke lenger kan stole på sin egen dømmekraft?
Forlag Penguin
Utgivelsesår 2006
Genre Thrillere
Omtalt sted London
Se alle bokelskere som følger dette verketVar hos ene søskenbarnet mitt dag som har kjøpt seg hus med masse innhold, bl.a. en MASSE bøker som jeg fikk plukke fritt det jeg ville av.
Jeg var i himmelen en stund! Her er bøker nok for en god stund fremover!!