Rammen for Canterbury-fortellingene dannes av et pilegrimstog på vei fra London til martyrbispen Thomas Beckets gravsted i Canterbury-katedralen. Pilegrimene korter reisetiden med fortellinger, og denne boka inneholder et utvalg av de 24 fortellingene, bl..a. Ridderens fortelling, Møllerens fortelling, Konen fra Bath og Nonneprestens fortelling.
Utgivelsesår 2002
ISBN13 9788203185564
EAN 9788203185564
Omtalt tid Middelalderen
Omtalt sted England
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketJeg er imponert over dette initiativet fra De norske Bokklubbene. Verdenslitteraturens skattkiste må stadig vernes. Ikke bare yngre mennesker, men også de eldre, trenger en påminnelse om hvor vidunderlig, variert, rik og omfattende litteraturen er.
Doris Lessing
Bare å starte i den ene enden, skal bli de 100 beste
Alle bøkene referert til i Gilmore Girls, part 1.
Minus et par stykker jeg ikke fant. Her skal det leses! :)