Omtale fra forlaget
Alle har lyst til å bake mer. Men hvilken oppskrift på grovt hverdagsbrød er egentlig den beste? Hva er de gode tipsene for rundstykker til helgefrokosten eller skolebrød til barnebursdagen? Hvordan var det bestemor pleide å bake den utrolig gode kringla si? Og hva med de spesielle teknikkene alle snakker om, fra eltefrie brød og superenkel grytebakst til surdeigsbaking og langsom heving? Bakeboka samler absolutt alle oppskrifter som hjemmebakeren trenger, fra firkornbrød og grovt rugbrød til loff og rosinboller. Samtidig viser den oss hvordan baking kan være enkelt, moro og matnyttig.
Forlag Press
Utgivelsesår 2013
Format Innbundet
ISBN13 9788275476713
EAN 9788275476713
Språk Bokmål
Sider 311
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketBare slapp av: Å bake brød med gulrot er ikke noe sånt sleipt sunnhetstriks som når folk påstår at pizza er like godt med grov bunn og fiskepudding på toppen.