Det har vært noen gode år på Stornes. Ettersom ungene vokser til, ser Mali urolig hvordan Oja blir stadig mer lik sin far. Ni-årige Dorbet kaster alt lange øyne etter guttene, og Sivert vil gå sine egne veier.
Utgivelsesår 2010
ISBN13 9788202312442
EAN 9788202312442
Serie Arvesynd (10)
Genre Romantikk
Omtalt tid 1900-1945
Omtalt sted Møre og Romsdal
Du er ikkje annenrangs, hvisket han. Du er Tordhild. Tater, husmann eller anna, ka rolle speller det? Vi er menneskjer, all sammen. Det er berre det som betyr noko – Korleis vi er.
Hun så alltid en utvei. Nye muligheter.
Det var bare suset fra vinden som hørtes, og den svake raslingen når den fikk visne strå og noen få overvintrede, brune blader til å røre på seg. Sivert strakte armene ut mot fjellet og sto der, naken til livet, og tok imot kraften han følte fjellet sendte ut. Langsomt falt sinnet hans til ro.
Han hadde visst det i alle år, at det var musikken som var livet hans. Uten den ville han visne som menneske.
Det var der, i den mektige naturen og stillheten, at han kom nærmest sin egen urolige sjel. For han hadde en indre uro i seg. Alltid. En slags sorg eller angst, han visste ikke. Noe han ikke kunne forklare. Noe som bare ble borte når han var til fjells – eller når han spilte. Da var han nær seg selv. Nær det pulserende,levende livet og det beste i seg selv.
Se alle bokelskere som følger dette verketEi foreløpig liste over hva jeg har lest i 2012. Det er ikke så mye å skryte av foreløpig. Men lista vil bli oppdatert fortløpende.