Årsregnskapet

en grunnleggende innføring

lærebok

av (forfatter).

Fagbokforlaget 2005 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 3.67 (3 terningkast.)

13 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka gir ei grundig innføring i årsregnskapet inkludert regnskapsanalyse. Boka går grundig gjennom sammenhengen mellom bedriftsøkonomiske resonnementer og regler og prinsipper for regnskapsføring. Den er delt inn i fire hoveddeler: grunnleggende regnskapsforståelse, registrering og dokumentasjon av regnskapsopplysninger, regnskapslovens regler om årsregnskapet inklusive kontantstrømoppstillinger og regnskapsanalyse. Har litteraturliste og stikkordregister.

Omtale fra forlaget

Denne boka gir en grundig innføring i årsregnskapet inkludert regnskapsanalyse. Den tilfredsstiller det som rammeplanen for økonomisk-administrative høgskolestudier anbefaler som obligatoriske kunnskaper i emnene grunnleggende regnskap og finansregnskap med analyse. Boka gjennomgår grundig sammenhengen mellom bedriftsøkonomiske resonnementer og regler og prinsipper for regnskapsføring. Det er lagt vekt på en pedagogisk fremstilling med mange praktiske eksempler. Boka krever ingen forkunnskaper og består av fire hoveddeler: - Grunnleggende regnskapsforståelse - Regler for bokføring og dokumentasjon av regnskapsopplysninger - Regnskapslovens regler om årsregnskapet inklusive kontantstrømoppstilling og en innføring i konsernregnskap - Regnskapsanalyse Nytt i 2. utgave er blant annet: Behandling av ny lov om bokføring Ajourført i forhold til endringer i regnskapsloven - Et eksempel på et fullstendig årsregnskap inklusive revisjonsberetning Gjennomgående bruk av tabellarisk avslutning Pedagogiske forbedringer I tillegg til læreboka er det utarbeidet en oppgavesamling med detaljerte løsningsforslag. Oppgavesamlingen følger inndelingen i læreboka. Den er velegnet både til selvstudier og som støtte til undervisningen. Trond Kristoffersen er statsautorisert revisor og ansatt som førstelektor ved Høgskolen i Sør-Trøndelag, avdeling Trondheim Økonomiske Høgskole. Han har over ti års erfaring fra revisoryrket og underviser i dag innenfor fagfeltet regnskap og skatt.

Bokdetaljer

Forlag Fagbokforlaget

Utgivelsesår 2005

Format Heftet

ISBN13 9788245001617

EAN 9788245001617

Språk Bokmål

Sider 528

Utgave 2

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 2 0 0 0 1

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Liste mest for meg selv - for å huske/holde orden på bøkene jeg leser. Dette skulle jeg begynt med i 1970 - DET hadde vært moro å hatt,det! ;)


Godt sagt! (2) Varsle Svar

Liste over bøker innen regnskap, revisjon og privatøkonomi. Listen er laget basert fra guider og tips fra Haugen Bok, Høgskolen i Østfold og MPR Revisjon.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "Pornopung - roman" av Mads Larsen
  • "Historikeren" av Elizabeth Kostova
  • "Haikerens guide til Galaksen" av Douglas Adams
  • "Enke for et år" av John Irving
  • "Anna Karenina" av Lev Tolstoj
  • "Stolthet og fordom" av Jane Austen
  • "Kvinnen som kledte seg naken for sin elskede" av Jan Wiese
  • "Det tapte symbol" av Dan Brown
  • "Den lille prinsen" av Antoine de Saint-Exupéry
  • "Ringenes herre" av John Ronald Reuel Tolkien
  • "Nittenåttifire" av George Orwell
  • "Vindens skygge" av Carlos Ruiz Zafón
Alle bokanbefalinger for dette verket

Andre utgaver