Å bli mamma

med favnen full av ansvar og hjertet fullt av kjærlighet

av (forfatter).

Cappelen Damm 2022 Innbundet

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Å bli mamma er en liten bok om det største i verden. Oda Weider-Krog forteller om den altoppslukende tiden i barnets første år, det krevende og såre, og den berusende følelsen av å bli kjent med sitt eget barn. Hvor mange timer ammes egentlig et barn? Finnes det andre mødre der ute som også lengter etter egentid og søvn? Med varme og humor forteller hun om den første tiden som nybakt mamma, om amming og melkespreng, bleieskift og endeløse våkenetter, om ensomhet, savn og tvil, forelskelse og bunnløs kjærlighet - alle disse dyrebare øyeblikkene og de kaotiske følelsene som følger med det å bli mamma. «Når et barn blir født, fødes også en mor. Inn i en helt ny hverdag, et helt nytt liv. Hun kastes inn i en tilværelse det er umulig å forberede seg på i forkant. Det er som om det settes en strek i livet, en skillelinje mellom før og nå. Nå står jeg på den andre siden, i den nye hverdagen, med et barn, mitt barn, vår datter, i armene. Jeg kjenner ikke meg selv igjen, hverken på utsiden eller inni».

Utgivelsesår 2022

ISBN13 9788202661458

EAN 9788202661458

Genre Personlige beretninger

Omtalt person Oda Weider-Krog

Du vil kanskje også like

• "Den unge mannen" av Annie Ernaux
  • "Full spredning - en legeroman" av Nina Lykke
  • "Tante Ulrikkes vei - roman" av Zeshan Shakar
  • "Fugletribunalet - roman" av Agnes Ravatn
  • "Beatles" av Lars Saabye Christensen
Alle bokanbefalinger for dette verket