Kokk på ville veier

jakten på det perfekte måltid

av (forfatter) og Hugo Østerberg (oversetter).

Schibsted forlagene 2004 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.40 (5 terningkast.)

27 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Anita Røsbergs eksemplar av Kokk på ville veier - jakten på det perfekte måltid

Lesetilstand

Skal lese denne

Hylle

Ingen hylle

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Forfatteren tar oss med på en kulinarisk reise for å finne det perfekte måltid. I Saigon spiser han et bankende kobra-hjerte, I Russland spiser han med gangstere, han er med på middelaldersk griseslakting i Portugal og han tar en oss med til den lille fiskerlandsbyen i Frankrike hvor han spiste sine første østers som barn.

Omtale fra forlaget

Forfatteren tar oss med på en kulinarisk reise for å finne det perfekte måltid. I Saigon spiser han et bankende kobra-hjerte, I Russland spiser han med gangstere, han er med på middelaldersk griseslakting i Portugal og han tar en oss med til den lille fiskerlandsbyen i Frankrike hvor han spiste sine første østers som barn.

Bokdetaljer

Forlag Schibsted forlagene

Utgivelsesår 2004

Format Innbundet

ISBN13 9788251620963

EAN 9788251620963

Språk Bokmål

Sider 336

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 1 2 1 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Det finnes en del bøker som har et spesielt fokus på mat og drikke.
Kulinarisk litteratur, rett og slett.

Ikke kokebøker - selv om mange av bøkene inneholder også matoppskrifter.

Her er det altså snakk om skjønnlitteratur som leses med vann i munnen og en anelse av deilige dufter i nesen...

Helst vil jeg ha bøker på norsk på denne listen, men unntak kan taes til vurdering.

Takk til alle som kommer med velsmakende forslag!

Bon appétit! Enjoy! Vel bekomme! Hyvää ruokahalua! ¡Buen provecho!
Bom apetite! Vælgagnist! Jó étvágyat! Verði þér að góðu!
Dobrú chuť !
Ith gu leòir! Bonum appetitionem! Selamat makan! Kia mākona!


Godt sagt! (10) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "Medium rå - et blodig valentinkort til matens verden og dem som lager mat" av Anthony Bourdain
  • "Franske fristelser - opplevelser med kniv, gaffel og korketrekker" av Peter Mayle
  • "Kraft - Frelsesarmeens suppebok" av Ole Paus
  • "Kitchen Confidential" av Anthony Bourdain
  • "I Roald Dahls kjøkken" av Roald Dahl
  • "Kokkejævler" av Anthony Bourdain
  • "Eventyret og livsverket" av Thor Heyerdahl
  • "Vaktenes tre - en historisk krim fra Istanbul" av Jason Goodwin
  • "Den nakne kokken" av Jamie Oliver
  • "Tyven" av Göran Tunström
  • "Bikuben" av Camilo José Cela
  • "Norsk mat og kultur - en reise i landet vårt" av Arne Brimi
Alle bokanbefalinger for dette verket