Seil av stein

av (forfatter) og Nina M. Due (oversetter).

Tiden 2003 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.50 (4 terningkast.)

42 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Steins eksemplar av Seil av stein

Lesetilstand

Ingen lesetilstand

Hylle

E

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Førstebetjent Erik Winter blir oppsøkt av en kvinne han hadde et sommereventyr med tjue år tidligere. Hennes far er forsvunnet i Skottland, etter at han dro dit for å finne ut hvorfor hans egen far forsvant fra en tråler i begynnelsen av annen verdenskrig. Kvinnen tror det kan være en sammenheng mellom de to forsvinningene. Winter drar til Skottland for å undersøke saken, og tar kontakt med sin skotske kollega, Steve MacDonald, som nok en gang bistår ham i etterforskningen. Men denne gangen får det konsekvenser ingen av dem hadde kunnet forutse. Samtidig i Göteborg jobber Winters kollega Anita Djanali med en konemishandlingssak. Motvillig blir hun dratt inn i en kjede av hendelser som tvinger henne til å tenke over sin fortid og de valg hun har tatt. Dette er den sjette boka om Erik Winter.

Omtale fra forlaget

Stor, mangfoldig og svært spennende roman fra Sveriges mest velskrivende krimforfatter. Seil av stein er en mangfoldig og svært spennende roman som forteller om dramatiske hendelser fra 2. verdenskrig. Disse sees i sammenheng med aktuelle problemer i dagens Sverige. Hendelsene får konsekvenser i flere slektsledd. I Seil av stein drar etterforsker Erik Winter til Skottland for å grave i en forsvinningssak fra krigens dager. Sønnen til fiskeren som forvant den gangen, ser nemlig også ut til ha blitt borte. Winter samarbeider blant annet med Scotland Yard . og ufortsette ting begynner å skje. Oversatt av Nina Due.Åke Edwardson (f. 1953) er svenskenes nye stjerneskudd på krimhimmelen. Han debuterte i 1995 og har fått en rekke priser for sine bøker. På Tiden har han tidligere utgitt "Vil ha deg i mørket" (2001) og "Himmelen er et sted på jorden" (2002). I Sverige og Tyskland oppnår Åke Edwardsons kriminalromaner høyere salgstall enn både Henning Mankell og Håkan Nesser.

Bokdetaljer

Forlag Tiden

Utgivelsesår 2003

Format Innbundet

ISBN13 9788210048067

EAN 9788210048067

Genre Politi og detektiver Krim

Omtalt sted Sverige Skottland

Språk Bokmål

Sider 422

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 2 2 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket