Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 20 av 40 sitater

En annen ung mann jeg husker hadde et helt enormt adamseple, og når han snakket hoppet det opp og ned så raskt at jeg lurte på om han var i ferd med å få ereksjon på feil sted.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vinden traff meg da jeg kom over bakketoppen og slo nesten beina under meg. Jeg kjente at regnet spyttet i ansiktet mitt, som om Gud ville vise sin forakt for en guttunges forsøk på å redde sin mors liv. Det var tross alt hans oppgave.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg speider utover ansiktene som fyller synsfeltet mitt, engstelsen stiger som oppkast i mrg når jeg ikke får øye på henne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

.... og handlekraften til den godeste Guldbrandsen var nå på linje med den nyslåtte statsministerens når statsrådene hennes tråkket i salaten.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Landsens folk kjenner seg selv. De gjør ikke noe de mener de ikke burde, bare fordi du vifter med et politiskilt opp i ansiktet på dem. Og jo flere skilt du veiver mef, desto staere blir enkelte av dem. Det skyldtes alt det norske og irske blodet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lufta var ennå tett av lukten av svidd gummi fra dekk som hadde bremset for sent.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nina Finne var gråere i håret enn alderen på 46 år tilsa. Trekkene var maskuline. At hun var levende, var ikke åpenbart ut fra hudfargen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå gjenstår det bare et problem; jeg ser helt fornjævlig ut. Det ser ut som om ansiktet mitt har blitt kjørt i tørketrommelen på høy varme, og deretter fått en omgang med strykejern. Det ser ikke pent ut, og jeg frykter at jeg skal ende opp med å ligne Michael Jackson.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Samme det. Jeg bryr meg ikke. Jeg er deprimert selv om jeg ikke er typen til å bli deprimert. Ensomheten min er så påtrengende at jeg kan kjenne smaken av den når jeg våkner om morgenen, med nok en likegyldig dag foran meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg elsker alle knappene på trekkspillet, og hvordan man liksom må trekke det inn og ut, som et bankende hjerte. Gitaren, med sine ensomme seks strenger, virker kjedelig for meg. Dermed velger jeg trekkspillet, selv om jeg nå innser at det bare hadde vært kult hvis jeg bodde på Sicilia.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Mann og kone, sa Bibelen. Det var en fin tanke, men bare på den begrensende måten som teoretiske ting ofte er.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Håret hennes, og sminken, ville fått stakkars avdøde Amy Winehouse til å fremstå som litt nøktern og hverdagslig.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

....... satt med lukkede øyne og så opp mot trekronene.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Snart sto han i skjul ved tribunen bak det ene målet, mens han betraktet jenta som løp over banen med en håndball i den ene hånden og håpet i den andre.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Men de brennende følelsene tok slutt, og han som en gang hadde sagt at det var de to for alltid, hadde funnet ut at resten av livet ble altfor lenge.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Fotografen bankar på den umåla, sprukne døra. Over dørkarmem heng ein oppovervendt hestesko. Far min hengde alltid hesteskorne nedover, ein måtte nemleg ikkje håpa på for mykje.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I enkelte perioder - perioder da ekteskapet mitt viste seg å være en smule tettere befolket enn jeg hadde regnet med - har hagen vært et fristed; andre ganger har den vært en kilde til glede.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

du sier
jeg er en følelsesdesigner

jeg sier
jeg er en følelsesforsker

du ler
fordi du tror jeg tuller

jeg ler
fordi du tror jeg tuller

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hun så bort og svelget, tørr i halsen. "Du er et godt menneske, Faircloth Jones."
"Jeg er egentlig bare en gammel gjøk."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Jeg har hørt at fyren var hissig som en nyttårsrakkett og like upopulær som en hundedritt i snøsmeltingen."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Rade AlmudaffarLisbeth Kingsrud KvistenMaren Hjelle AuneMarianne  SkageJoannKjetil AudsenJulie StensethRandiMonica  SkybakmoenJan-Olav SelforsIngunn SKarin BergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudmoiraStine SevilhaugMorten BolstadToveTanteMamieLibraritas vBarbaraJanne BrovoldAnne-Stine Ruud HusevågSolgunnTorill Elisabeth RevheimRisRosOgKlagingTom Arne MøllerbråtenKathrine HaaheimGro Anita MyrvangBenedikteHelena EKjell MagneHildaBerit B LieØyvind BjørnerudWenche VargasFlettietteNinaKikkan HaugenIdagretemor