Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen terningkast
Ingen omtale
Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
I tillegg til oppskrifter på sjømat, gir boka en veiledning i hvordan man skal behandle og tilberede sjømat. I bokas kapitler om supper, pannesteking, røresteking, grilling, gryteretter og paier presenteres oppskrifter fra hele verden. Med register.
Omtale fra forlaget
I tillegg til oppskrifter på sjømat, gir boka en veiledning i hvordan man skal behandle og tilberede sjømat. I bokas kapitler om supper, pannesteking, røresteking, grilling, gryteretter og paier presenteres oppskrifter fra hele verden. Med register.
Forlag Spektrum
Utgivelsesår 2004
Format Innbundet
ISBN13 9788278220955
EAN 9788278220955
Språk Bokmål
Sider 304
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket