Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Her hadde du utruleg mange muligheiter med fisk! Eg har berre ei av bøkene på lista di: Den store sjømatkokeboka. Og viss eg greier å bruke det meste der, så er det fleire enn eg som blir fornøgd!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da jeg var innom Facebook.com fant jeg en reklame gjeldende en fiskeholder som man legger fisken inni som jeg har tenkt å kjøpe meg. Da blir det ikke sånn marakelse å ovnsteke fisken. Ser ut som en konvolutt med åpne sider.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ludls fisk og skalldyr er noe spesiell. Har også en annen kokebok av ham med kjøtt. For mange år siden hadde Haugesund Avis dessert oppskrift av Ludl som var helt utenom det vanlige. Tror jeg fremdeles har oppskriften!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

FindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaStig TKnut SimonsenPiippokattaTove Obrestad WøienIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SritaolineHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina Solås