Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 20 av 32 sitater

Det skulle være de to, bare de to. Nå trampet et helt 8. mars-tog inn i forholdet deres. Han kunne naturligvis ikke si det. Noe så dumt og bakstreversk. Han var jo ikke en sånn mann som ikke tålte at hun var aktiv i kvinnekampen. Nei, det var han på ingen måte. Ikke i det hele tatt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Det betyr at hver og en av oss er verdifulle her i livet, uansett hva andre gjør mot oss."

Godt sagt! (3) Varsle Svar

The prophet said, "I looked at Paradise and found poor people forming the majority of its inhabitants; and I looked at Hell and saw that the majority of its inhabitants were women".
Hadith: Sahih al-Bukhari 4:464
Book of Beginning of Creation; Book54

Godt sagt! (0) Varsle Svar

För allt du hatar hos deg själv – forlåt dig själv.
För allt du älsker hos dig själv – forlåt dig själv.
För allt du skäms över.
För allt du är stolt över.
För allt du vil dölja.
För allt du vil visa upp.
För allt som inte blev som det skulle.
För allt du är.
För allt du ville vara.

Förlåt dig själv.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

alle varsellamper blinker
men de lyser så jævla fint

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Like snow globes, you shake them up, and for a moment everything is upside down and glitter everywhere and it's just like magic - but then it all settles and goes back to where it's supposed to be.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Man får inte leva om sitt liv. Det är det som är själva grejen!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Jag vill i mitt liv få älska någon som älskar mig.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Lykke er fråvær av smerte, sa han. Så enkelt er det. Dei fleste skjøner aldri det medan dei lever. Dei gjev etter for alle moglege lengsel og begjær og blir ulykkelege når dei ikkje får det som dei vil.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vi snakker om guttene vi helst vil glemme. Vennene som har glemt oss. Ting vi ennå ikke har gjort, men har lyst til. Ting vi hadde lyst til før, men aldri kunne tenke oss å gjøre nå.
Så tar vi bussen tilbake til Langerud og de neste timene fylles huset med høye hæler, paljetter, slips og hårgelé. Gullgargede flasker og sigarettsneiper med leppestiftmerker, det blir et nytt år og jeg overbeviser meg selv: Ved å fikse livet til Kaja, fikser du også ditt eget.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

-Ja. Selvmedlidenheten er en uimotståelig greie. Det er som å spise potetgull. Hvis du først begynner, klarer du ikke stoppe.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Begrepet avstandsforelskelse er et presist uttrykk, for det man er forelsket i, er jo først og fremst avstanden.
-Å?
- Det er en forelskelse som alt for ofte opphører å eksistere idet man er så heldig- eller uheldig- å få objektet for forelskelsen i fanget.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvorfor var det slik, og hvordan hadde det begynt? Hvorfor sto de der og skalv ved tanken på å putte et frø i jorden? Hvorfor godtok de bare at kvinner kunne dyrke jorden i kraft av sin natur? Hvorfor skulle de stå der i voksen alder å lære seg det kvinner lærte når de var barn? Hvorfor var menstruasjonen en kraftkilde, når sæden var en kilde til skam? Hvorfor var det slik? Hvordan var det blitt slik?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hat er et sterkt rusmiddel, ikke ulikt forelskelse, men der forelskelsen ofte glir over i kjærlighetens sløve valmuerus, ender hatet som regel i et tomt hjerte, lik en sneip i et askebeger.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Svik. Det er en av de verste følelsene som fins.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Tilgivelse krever mye MOT. Den vanskeligste personen å tilgi, er oftest deg selv. Gjør det allikevel. Tilgi - LA GÅ! Sett deg selv fri. La deg selv være lykkelig.
Det er over nå.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En av de viktigste forutsettingene for å ha et lykkelig liv, er tilgivelse. Den setter deg fri! Om du ikke tilgir, er det som å drikke gift hver dag i den tro at den andre skal dø av det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Even sa at han aldri skulle skade meg eller være slem, at han skulle gjøre alt for meg, bare jeg lot han. Jeg ville gjerne tru på det. Hadde trudd på det før. Så dum skulle jeg aldri mer være.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Men hvis..." Jeg pauser, føler meg dum som skal spørre om det jeg skal spørre om.
"...men hvis jeg hadde dødd i morra, så hadde du blitt lei deg?"
"Selvfølgelig hadde jeg blitt lei meg, Eva. Jeg hadde dævva."
"Det hadde du ikke."
"Det kan godt hende. Kanarifugler gjør det! Dør av hjertesorg," sier hun.
"Du er ikke en kanarifugl."
"Litt, så"
"Men er vi venner?" spør jeg.
"Vi er alltid venner."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Hva er det som er galt?" Hun trekker dyna bedre rundt seg og passer på at jeg også får nok dyne over den klamme kroppen min.
"Ingenting," sier jeg. "Ikke tenk på det."
"Ingenting som i ingenting funker, i hele livet? Ingenting som i alt føles tomt og meningsløst? Ingenting som i du veit ikke hva som er galt? Hva da ingenting, ingenting kan være så mye"

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Monica CarlsenHarald KRandiAJohn LarsenAnette SVibekeGrete AmundsenHeleneBerit RMcHempettritaolineMangosaft45ingar hReadninggirl30Odd HebækBjørg L.TanteMamiekriraFride LindsethKristin_anniken sandvikRufsetufsaKari-AnneIngunn SSiljeelmeHanneTurid KjendlieIreneleserIngunnJCecilie69TralteTatiana WesserlingEivind  VaksvikEli HagelundRisRosOgKlaginggretemorLeseaaseLars MæhlumElisabeth Svee