Lutefisk, pinnekjøtt og andre bagateller

av (forfatter) og Trygve Indrelid (illustratør).

Pantagruel 2006 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

20 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Kjartans eksemplar av Lutefisk, pinnekjøtt og andre bagateller

Lesetilstand

Ingen lesetilstand

Hylle

Mat / vin

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken inneholder oppskrifter på tradisjonell norsk julemat, enkelte av rettene tilberedt med en ny vri, og noen retter som passer til julen hentet fra andre kjøkken. Oppskriftene er delt inn etter forretter, hovedretter og desserter.

Omtale fra forlaget

Enkel, tiltrekkende kokebok om norsk tradisjonsmat som lutefisk og pinnekjøtt, som millioner av nordmenn lager og spiser høst og vinterstid. Tiltrekkende og emosjonelt tilfredsstillende.

Bokdetaljer

Forlag Pantagruel

Utgivelsesår 2006

Format Innbundet

ISBN13 9788279002581

EAN 9788279002581

Språk Bokmål

Sider 192

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

**

Uthevet tekst

**


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "Iskremfabrikken - brødrene Hellstrøms beste desserter" av Eyvind Hellstrøm
  • "Bagatelle - Hellstrøms siste måltid" av Eyvind Hellstrøm
  • "Enkle & perfekte menyer" av Eyvind Hellstrøm
  • "Bagateller for lisvnytere - vin og mat i magisk kombinasjon" av Eyvind Hellstrøm
  • "Enkelt og perfekt - bagateller for alle" av Eyvind Hellstrøm
  • "Bagateller" av Eyvind Hellstrøm
  • "Inn med sølvskje - Bagatellemat gjort forståelig" av Eyvind Hellstrøm
  • "Cappelens kokebok" av Aase Strømstad
  • "Løgner fra fortiden" av Joy Fielding
  • "Tidens spill" av David Baldacci
  • "Hevnen fra himmelen" av Ingvar Ambjørnsen
  • "Den gule djevelens by - kriminalroman om et øksemord i Brooklyn, roman fra kapitalismens høyborg" av Jon Michelet
Alle bokanbefalinger for dette verket