Det beste jeg vet

av (forfatter) og Mette Randem (illustratør).

Aschehoug 2001 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.50 (6 terningkast.)

31 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Marit Håverstads eksemplar av Det beste jeg vet

Lesetilstand

Bruker denne som oppslagsverk

Hylle

Mat og drikke

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Forfatteren byr på mer enn 100 oppskrifter på småretter, salater, suppe, grønnsaker, pasta, pizza, kjøtt- og fiskeretter, fugl, brød, kaker og desserter. Har register.

Omtale fra forlaget

Forfatteren byr på mer enn 100 oppskrifter på småretter, salater, suppe, grønnsaker, pasta, pizza, kjøtt- og fiskeretter, fugl, brød, kaker og desserter. Har register.

Bokdetaljer

Forlag Aschehoug

Utgivelsesår 2001

Format Innbundet

ISBN13 9788203226304

EAN 9788203226304

Språk Bokmål

Sider 175

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 2 2 1 0 0

Bokomtaler

Elsker å lese Viestad - ønsker meg alle bøkene hans. Oppskriftene har jeg dessverre ikke rukket å lage noen av, da jeg har et hav av kokebøker i hyllene som jeg jobber meg gjennom, sakte men sikkert. Viestad er en morsom og pedagogisk kokk så det er uansett morsomt og lærerikt å lese gjennom boken,

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Sommeren 2017 gjennomførte NRK P2 radioserien Faktasjekken - jakten på Norges beste sakprosa, i samarbeid med Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening (NFF). De ville undersøke hvilke sakprosabøker som har formet Norge og nordmenn etter 2. verdenskrig. Utvalgte eksperter i 10 ulike panel i 10 kategorier satte opp til sammen 250 bøker, og disse ble stemt over blant NFFs 5500 medlemmer.

Virkeligheten er fantastisk - les sakprosa!


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gode bøker om det vi spiser og drikker.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "Mine beste sider" av Andreas Viestad
  • "Smak av krydder - oppskrifter og historier fra Det indiske hav" av Andreas Viestad
  • "Ekte mat" av Andreas Viestad
  • "Norsk mat med Andreas Viestad" av Andreas Viestad
  • "Leve livet! - en guide til gjestfrihet og matglede" av Gøril Wiker
  • "Lyst på livet! - små og store høytidsstunder" av Gøril Wiker
  • "Essensielt - litteraturens og filmens klassikere" av Ane Farsethås
  • "Teknikker" av Andreas Viestad
  • "Gjør som Jamie - teknikker, kjøkkentips, oppskrifter" av Jamie Oliver
  • "Jamie hver dag" av Jamie Oliver
  • "Mat og drikke" av Tom Victor Gausdal
  • "Familien Moskat - 2" av Isaac Bashevis Singer
Alle bokanbefalinger for dette verket