Cappelens kokebok

av (redaktør).

Cappelen 1991 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.12 (8 terningkast.)

64 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Marit Håverstads eksemplar av Cappelens kokebok

Lesetilstand

Bruker denne som oppslagsverk

Hylle

Mat og drikke

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Cappelens kokebok utkom første gang i 1968, og foreligger nå i ny utgave. Boken henvender seg til store og små husholdninger. Hovedvekten er lagt på oppskrifter til dagligkosten, men her er også retter som passer til store og små fester. Nytt er kapittelet om bruk av mikrobølgeovn, samt en liste over retter det tar maksimum 30 minutter å lage.

Omtale fra forlaget

Bokdetaljer

Forlag Cappelen

Utgivelsesår 1991

Format Innbundet

ISBN13 9788202126711

EAN 9788202126711

Språk Bokmål

Sider 697

Utgave 3

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

2 5 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Sommeren 2017 gjennomførte NRK P2 radioserien Faktasjekken - jakten på Norges beste sakprosa, i samarbeid med Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening (NFF). De ville undersøke hvilke sakprosabøker som har formet Norge og nordmenn etter 2. verdenskrig. Utvalgte eksperter i 10 ulike panel i 10 kategorier satte opp til sammen 250 bøker, og disse ble stemt over blant NFFs 5500 medlemmer.

Virkeligheten er fantastisk - les sakprosa!


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "Kokebok - metodisk opplæring i norsk matlaging" av Anna Kirste
  • "Matlære - kokebok for folke- og framhaldsskolen" av Inga Høst
  • "Aschehougs store kokebok" av Aase Strømstad
  • "Det gode norske kjøkken" av Ingrid Espelid Hovig
  • "Vårt norske kjøkken" av Kjell E. Innli
  • "Gamle folkelige værvarsler - 1900 værtegn fra hele landet" av Ørnulf Hodne
  • "Familiens store kokebok - tradisjonelle og nye oppskrifter for det norske kjøkken" av Fride Bergem
  • "Mine beste sider" av Andreas Viestad
  • "Sopp - 414 arter i farger" av Edmund Garnweidner
  • "Norges bunader og samiske folkedrakter" av Heidi Fossnes
  • "Greske øyer" av Marc Dubin
  • "Mat og vin i utsøkt harmoni" av Gastronomisk Institutt
Alle bokanbefalinger for dette verket