Hvem var noensinne i tvil om at du kom til å komme med den første bokanmeldelsen av denne boka? Igjen: du gjør en fantastisk jobb som bokanmelder, Rose-Marie! Jeg burde egentlig sende regningen for alle nyinnkjøpene mine til deg, så mange bøker som du har fått meg til å kjøpe… Samtidig har du inspirert meg til å lese mange bøker som har vært til stor glede for meg, og dermed gjort meg rikere på leseopplevelser. Derfor; jeg betaler bokregningene med glede og ser fram til enda flere inspirerende anmeldelser fra deg!

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Viser 19 svar.

Jeg leser også gjerne Rose-Maries bokanmeldelser. Inntil jeg selv har lest boka nøyer jeg meg dog med konklusjonen. I en slik anmeldelse som ovenstående syns jeg for mye av innholdet i boka refereres. Men mange er tydeligvis av motsatt oppfatning.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

He-he ... Denne gangen ble jeg kraftig utfordret av Strindin, og som det konkurransemenneske jeg er (bare å knekke sammen og tilstå), gjøv jeg på oppgaven med krum hals! Jeg er imponert over språket i "Middagen"!

Det er for øvrig seks dager igjen til avbestillingsfristen i Bokklubben utgår ...

Jeg for min del gleder meg til at flere får lest denne boka. Og så håper jeg ikke at jeg har skapt SÅ store forventninger til boka at "alle" blir skuffet ... ;-/

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Nå er den ferdiglest! Det var en skikkelig pageturner! Creepy er det ordet jeg kommer på i farten! Leser på baksiden at dette er en historie fra virkeligheten. Ja, når psyken feiler og man tar gale valg uten samvittighetskvaler kan mangt skje!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig med deg, Lise, creepy er ordet. Er ikke stor fan av slike temaer,men du har rett det var en pageturner. Kunne godt vært den foruten, faktisk, men for dem som har sans for litt uortodoks barneoppdragelse og konsekvensene av det....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ikke noe skuffelse å spore her i alle fall ;) Dette var en veldig godt skrevet bok med et hovedtema som fikk meg til å grøsse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne hadde jeg nesten glemt at jeg hadde. Det var en del diskusjon om denne her på Bokelskere da den kom ut. Jeg vurderte om jeg skulle avbestille den eller ikke. Rose- Marie skrev en god omtale og jeg lot være å avbestille, men har altså ikke fått somlet meg til å lese den enda. På tide å ta fatt på noe annet en Gert Nygårdshaug snart.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hihi......og Gratulerer:)! Hva angår forventninger mener jeg du har intet ansvar. Det er glimrende derimot at noen kunne grovsortere i "brukbar"/"kast", en forfatter som var helt ukjent. Jeg vet at jeg kommer til å lese denne og en godt skrevet anmeldelse ga mer lyst. Så stor takk til deg:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg ser du også har lest boka "Jageren Zero", vi er bare 3 stk som har den i samlingen her. Er litt nysgjerrig om du likte den, jeg har nettopp lest den og har skrevet en kommentar om denne utrolige boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt å se at jeg ikke er den eneste som blir påvirket av Rose-Maries bokanmeldelser. Siden jeg ble medlem her i desember har det blitt noen bøker kjøpt fordi hun skriver så bra. Men jeg dropper å sende regningen til henne, siden jeg er blitt veldig begeistret for mange av bøkene. Hun er blant annet årsaken til at jeg oppdaget Irène Némirovsky og det er jeg takknemlig for.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig! Gjett hvilken bok jeg fullførte i går? - "Hett blod" av nevnte Némirovsky! Og hvem kan vi skylde på - nettopp Rose-Marie ;)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Fikk Hett blod og Storm i juni i postkassen i dag, sammen med en regning, skylder på Rose-Marie jeg også:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk for veldig, veldig hyggelige tilbakemeldinger! ;-) At det er flere som får øynene opp for Irene Nemirovsky, gleder meg stort! En fantastisk forfatter som dessverre døde så altfor ung ... Jeg har gått over til å lese de av hennes bøker som enda ikke er oversatt til norsk, på engelsk - fordi jeg bare MÅ lese absolutt alt hun har skrevet!

Ved siste Mammut-salg kjøpte jeg opp noen eksemplarer av hennes bøker. Sånn for påkomne tilfeller ...

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Alle komplimenter er vel fortjent Rose-Marie, du skriver helt fantastiske anmeldelser som man ikke kan unngå å bli inspirert av. Og jeg kan ikke takke deg nok for at du fikk meg til å lese Némirovsky, de to bøkene jeg har lest har vært fantastiske og jeg gleder meg til resten av hennes forfatterskap

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Så moro å høre! Sånn som du beskriver ditt møte med denne forfatteren, har jeg for øvrig hatt det med samtlige bøker jeg har lest av henne. Hun er helt rå!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Du har vel ikke tilfeldigvis et ekstra eksemplar av Storm i juni til salgs? Blafre med vippene ;)

Godt sagt! (3) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Nei, dessverre. Men jeg har Sjelenes herre og David Golder, om det skulle være av interesse?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tror sannelig jeg skal slå til; sender deg privat melding i morgen ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den er grei! Vi snakkes!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandi