He-he ... Denne gangen ble jeg kraftig utfordret av Strindin, og som det konkurransemenneske jeg er (bare å knekke sammen og tilstå), gjøv jeg på oppgaven med krum hals! Jeg er imponert over språket i "Middagen"!

Det er for øvrig seks dager igjen til avbestillingsfristen i Bokklubben utgår ...

Jeg for min del gleder meg til at flere får lest denne boka. Og så håper jeg ikke at jeg har skapt SÅ store forventninger til boka at "alle" blir skuffet ... ;-/

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Nå er den ferdiglest! Det var en skikkelig pageturner! Creepy er det ordet jeg kommer på i farten! Leser på baksiden at dette er en historie fra virkeligheten. Ja, når psyken feiler og man tar gale valg uten samvittighetskvaler kan mangt skje!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig med deg, Lise, creepy er ordet. Er ikke stor fan av slike temaer,men du har rett det var en pageturner. Kunne godt vært den foruten, faktisk, men for dem som har sans for litt uortodoks barneoppdragelse og konsekvensene av det....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ikke noe skuffelse å spore her i alle fall ;) Dette var en veldig godt skrevet bok med et hovedtema som fikk meg til å grøsse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne hadde jeg nesten glemt at jeg hadde. Det var en del diskusjon om denne her på Bokelskere da den kom ut. Jeg vurderte om jeg skulle avbestille den eller ikke. Rose- Marie skrev en god omtale og jeg lot være å avbestille, men har altså ikke fått somlet meg til å lese den enda. På tide å ta fatt på noe annet en Gert Nygårdshaug snart.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hihi......og Gratulerer:)! Hva angår forventninger mener jeg du har intet ansvar. Det er glimrende derimot at noen kunne grovsortere i "brukbar"/"kast", en forfatter som var helt ukjent. Jeg vet at jeg kommer til å lese denne og en godt skrevet anmeldelse ga mer lyst. Så stor takk til deg:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg ser du også har lest boka "Jageren Zero", vi er bare 3 stk som har den i samlingen her. Er litt nysgjerrig om du likte den, jeg har nettopp lest den og har skrevet en kommentar om denne utrolige boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone HTone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild Sritaoline