Kvalm ja, og ikke minst utslitt på et vis etter å fulgt dialogene, tankene, misforståelsene og følelsene til disse menneskene. Og når en bok til de grader kryper så innunder huden som denne - da er det bare å bøye seg i støvet. Brilliant!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Tror ikke det har hendt tidligere, at jeg må skrive noe underveis i ei bok, men dette er så sterkt at jeg må få ut noe. Hører den på lydbok, og måtte bryte av en stund i historien til Tom Roger. Utrolig godt skrevet! Gleder meg både til å fortsette på denne og til nr. 3! Ettersom yndlingssetningen til Tiller er "Det går et lite sekund", så får vi håpe 3'ern er rett rundt hjørtnet, uten at han forhaster seg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ferdig! Carl-Frode Tiller: Vi er klare for 3'ern!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Når du til de grader kjenner igjen hjerneprolapsene... repetisjonene av mønstrene og den uggenheten som oppstår, av å stå og stange i myra som man ofte kan føle når man går i vranglås.. (ja, selv jeg gjør det, om jeg hevder å ha et åpent sinn) ... så er det så nært og så ubekvemt som litteratur skal gjøre deg. shaken, not stirred..

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Sigrid NygaardRandiSynnøve H Hoelingar hMcHempettHarald KPer LundIreneleserLailaPrunellaKirsten LundMonica CarlsenTine SundalMarit HøvdeLinda NyrudPiippokattaHanne Kvernmo RyeVariosaHeidiNinaDolly DuckInger-LiseIngeborg GYvonne JohannesenTom-Erik FallaLinda RastenAnineAnn ChristinPirelliVivaLaLivrebrekIngunnJChristoffer SmedaasJulie StensethAlice NordliGladleserMarie HolterGrete AastorpBerit RHelena E