Faen, Carl Frode! For et takk for sist! Reint og beint kvalm i dag. Boka di! Ikke av togturen.. en frosset sporveksel ga meg tid nok ved Holmestrand stasjon til å bli ferdig med toern. Jævlig innpå. Kanskje fordi jeg føler at jeg kjenner disse folkene. Ja da.. jeg er ikke namsosing; men fra innafra.. men det er samme ulla.. de samme stengslene, den samme gnagingen tankemessig, som gjør at historien gjentar seg, tar en annen form, og er en annen historie men er den samme allikevel. Faen! Når kommer tredje bind? Jeg grugleder meg!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Kvalm ja, og ikke minst utslitt på et vis etter å fulgt dialogene, tankene, misforståelsene og følelsene til disse menneskene. Og når en bok til de grader kryper så innunder huden som denne - da er det bare å bøye seg i støvet. Brilliant!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tror ikke det har hendt tidligere, at jeg må skrive noe underveis i ei bok, men dette er så sterkt at jeg må få ut noe. Hører den på lydbok, og måtte bryte av en stund i historien til Tom Roger. Utrolig godt skrevet! Gleder meg både til å fortsette på denne og til nr. 3! Ettersom yndlingssetningen til Tiller er "Det går et lite sekund", så får vi håpe 3'ern er rett rundt hjørtnet, uten at han forhaster seg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ferdig! Carl-Frode Tiller: Vi er klare for 3'ern!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Når du til de grader kjenner igjen hjerneprolapsene... repetisjonene av mønstrene og den uggenheten som oppstår, av å stå og stange i myra som man ofte kan føle når man går i vranglås.. (ja, selv jeg gjør det, om jeg hevder å ha et åpent sinn) ... så er det så nært og så ubekvemt som litteratur skal gjøre deg. shaken, not stirred..

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Harald KToveThomas Røst StenerudAlice NordliLene AndresenTorTone HEirin EftevandGro-Anita RoenTove Obrestad WøienStein KippersundLars MæhlumHeidi HoltanWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardLinda RastengretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander Styveelme