Veldig enig. Denne boken er virkelig god, min beste leseopplevelse i år uten tvil. Likte veldig godt beskrivelsen av 80-tallet, Nordmarka, skisport og forholdet barn-barn og barn-voksen, selv om det er mye mørkt her også. Dessuten er språket helt nydelig, det har en letthet og en flyt som er veldig sjelden, med alle de tilsynelatende små og uvesentlige detaljene som viser seg å være så viktige likevel.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Helt enig! Denne boken var min beste leseopplevelse i siste halvdel av 2010. Den slipper ikke taket, og enda sliter jeg med å finne roen med en ny bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Amanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_VannflaskeGodemine