Enig! Jeg ville ikke at denne boka skulle ta slutt. Langeland skriver utrolig godt og jeg ser frem til fortsettelsen om disse gryende ungsommene i Oslo. Boka rørte noe ved flere siden av meg. Den fikk meg til å le, den fikk meg til å gråte, den fikk meg til å tenke på mine holdninger til innvandrere, den fikk meg til å tenke på mitt forhold til mine barn og min mann. Den fikk i det heltatt fram mange, mange refleksjoner. Akkurat så vidunderlig som jeg vil en bok skal være.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Veldig enig. Denne boken er virkelig god, min beste leseopplevelse i år uten tvil. Likte veldig godt beskrivelsen av 80-tallet, Nordmarka, skisport og forholdet barn-barn og barn-voksen, selv om det er mye mørkt her også. Dessuten er språket helt nydelig, det har en letthet og en flyt som er veldig sjelden, med alle de tilsynelatende små og uvesentlige detaljene som viser seg å være så viktige likevel.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Helt enig! Denne boken var min beste leseopplevelse i siste halvdel av 2010. Den slipper ikke taket, og enda sliter jeg med å finne roen med en ny bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, faktisk Verdensmestrene ble bare bedre og bedre utover...og jeg prøvde å drøye lesingen/lyttingen litt mot slutten..fordi jeg ønsket å være lengre i denne settingen. Og det skal sannelig bli fint å følge opp disse karakterene i flere bøker.

Verdensmestrene

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandHarald KLinda NyrudPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer Smedaas