Huff, ja, har tenkt å pine meg gjennom hele sagaen, men det har kun blitt med den første boka ennå. Hvem som helst kan jo skrive bøker som Twilight. Da trenger man tydeligvis ikke skrivekvaliteter...Jaja, blir kjedsomheten for stor og hvis jeg vil ha noe light, kommer jeg muligens til å lese bok nummer to, men det blir det nok ennå en stund til. Liker bedre forholdet mellom Buffy og Angel enn Bella og Edward.

Men liker godt bøker av Anne Rice og alle bør jo lese Dracula av Bram Stoker:) Har alltid ønsket å lese True Blood bøkene før jeg eventuelt ser tv-serien, men har bare ikke kommet så langt ennå. Håper på et langt liv så jeg rekker å lese alle bøkene som jeg planlegger å lese, hihi.... Liker de gammeldagse vampyrene veldig godt, da de var onde og mystiske. Det er vampyrer for meg. Karakterene i Twilight lignet for mye på pappfigurer. Så heller ikke den spenningskurven som alle snakket om at de bare måtte ha neste bok. Kjedelige greier. Har heller ikke sett filmene. Bare trailerne og det føltes ut som en kjedelig langfilm spør du meg:)

Skal sjekke den youtubelinken:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 11 svar.

Ja, vampyrer skal i alle fall ikke være stalkere som glitrer i sollyset ;-) Jeg har heller ikke sett filmene, prøvde meg vel på den første, men det sier jo litt når jeg syntes boka var bedre....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Haha, er boka virkelig bedre enn filmen? Ja da skal jeg i hvert fall styre meg unna filmatiseringen, spesielt når boka ikke er noe å skryte av. Har sett noen av videoene til Alex reads Twilight nå. Morsom fyr med mange gode synsvinkler:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke sant? Har ledd meg igjennom alle episodene. Bare så synd at han ikke vil lese mer av sagaen :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe, ja:) Han er virkelig morsom når han leser kapittel 13, det kapittelet som Meyer begynte å skrive på. Haha. Han burde virkelig lage flere videoer. Det er i alle fall godt å vite at jeg ikke er den eneste som ikke liker Twilight, for kjenner mange som gjør det og som ofte prater om Twilight, særlig når filmene kommer og da skrur jeg ørene mine automatisk av:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Men en ting er positivt med Twilight - serien, og det er at de har fått mange unge interessert i bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jo, det er jo sant, men jeg håper de vokser vekk fra det stadiet og legger vekt på andre bøker også, istedet for å si at dette er noe av det beste de har lest, bare etter å ha lest 2-3 bøker før Twilight eller ingen. Så håper de i løpet av årene kommer til å lese andre bøker også:)Utvide horisonten litt, så ikke alt dreier seg om eller sammenlignes med Bella og Edward;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Huff, ja :-) Men de kan være en inngangsport til annen, og bedre, litteratur - både innen vampyrsjangeren og andre sjangere. Jeg synes forøvrig at det er veldig mye barne - og ungdomslitteratur der ute som er mange ganger bedre enn denne serien. Hunger games, Harry Potter, Den mørke materien osv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

His Dark Materials står høyt på lista mi. Fikk min lite leselystne bror til å lese dem også, og de falt i god jord, så her burde flere kunne "se lyset"!

Jeg synes forsåvidt at Twilight filmene er bedre enn bøkene (et av få tilfeller, det). Landskapet er flott, musikken er vakker, også er de veldig, veldig morsomme! Ufrivillig, riktignok, men det gjør bare at jeg kan le litt ekstra skadefro. ;P

Ved ettertanke synes jeg det aller verste med Twilight serien er at de har ødelagt et veldig fint ord. Det er nesten umulig å bruke ordet "Twilight" lenger uten at folk begynner å tenke på glitrende vampyrer. Det gjør meg sprø!

Karakterene kommer på en tett andreplass over ting jeg hater med bøkene. Har aldri irritert meg så mye over noen som helst, ekte eller oppdiktet, som av Bella Swan. Men i det minste betyr det at serien fikk fram sterke følelser, så det skal de ha pluss for! :P

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, Hunger Games gleder jeg meg veldig til. Har den første boka på norsk som venter på å bli lest. Og av Harry Potter bøkene er det vel enten de to eller tre siste jeg ikke har fått med meg, men det skal jeg. Også gleder jeg meg til Tunneler boka som også er en slags saga, triologi eller noe. Så nå håper jeg at de unge tenåringsjentene får øynene opp for andre ungdomsbøker også:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det håper jeg og :-) Jeg har bare lest den første Hunger games - boka, og likte den godt. Tror jeg har de andre på ønskelista mi, så de blir vel kjøpt og lest etterhvert de også. Jeg har ikke hørt om Tunneler. Hva handler den om?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tunneler handler om en ung gutt som elsker å grave i likhet som sin far. En dag finner de en uoppdaget tunnel som faren forsvinner i. Gutten må redde faren sin, men tør ikke å utforske tunnelen helt alene, og bestemmer seg for å ta med kompisen Chester. Sammen oppdager de skumle ting under jordens overflate. Vet ikke om det er tre eller fire bøker til sammen i denne serien, har kun den første boka liggende som også er ulest. Kjøper jo flere bøker enn jeg rekker å lese:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill Revheim