Ja, Hunger Games gleder jeg meg veldig til. Har den første boka på norsk som venter på å bli lest. Og av Harry Potter bøkene er det vel enten de to eller tre siste jeg ikke har fått med meg, men det skal jeg. Også gleder jeg meg til Tunneler boka som også er en slags saga, triologi eller noe. Så nå håper jeg at de unge tenåringsjentene får øynene opp for andre ungdomsbøker også:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det håper jeg og :-) Jeg har bare lest den første Hunger games - boka, og likte den godt. Tror jeg har de andre på ønskelista mi, så de blir vel kjøpt og lest etterhvert de også. Jeg har ikke hørt om Tunneler. Hva handler den om?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tunneler handler om en ung gutt som elsker å grave i likhet som sin far. En dag finner de en uoppdaget tunnel som faren forsvinner i. Gutten må redde faren sin, men tør ikke å utforske tunnelen helt alene, og bestemmer seg for å ta med kompisen Chester. Sammen oppdager de skumle ting under jordens overflate. Vet ikke om det er tre eller fire bøker til sammen i denne serien, har kun den første boka liggende som også er ulest. Kjøper jo flere bøker enn jeg rekker å lese:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill Revheim