Takk for at du skrev litt om denne boka. Den står på lista mi. Uhyre viktig å få mer informasjon om situasjonen Israel-Palestina! Jeg kan også varmt anbefale Morgen i Jenin, av Susan Abulhawa som jeg leste for endel år siden.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Fikk nyss en bok her på Bokelskere som jeg har bestilt

  • Sønn av Hamas av Mosab Hassan Yousef
    (Den gripende og sanne historien om en "insider" i Hamas som fornektet sin voldelige skjebne og som nå risikerer alt for å avsløre hemmelighetene til den ekstreme islamistorganisasjonen og vise verden en vei til fred. Siden han var en liten gutt, fikk Mosab Hassan Yousef se denne farlige terrororganisasjonen fra innsiden. Som den eldste sønnen til Sheikh Hassan Yousef, en av grunnleggerne av Hamas, ble han formet til å overta hans arv, politikk og status. Men alt forandret seg da Mosab snudde seg vekk fra terror og vold, og i stedet omfavnet læresetningene til en annen kjent leder fra MidtØsten.)

Ghazi Hamad fra Hamas politiske byrå sa i et show 24. oktober 2023 på LBC TV (Libanon) at Hamas er forberedt på å gjenta operasjonen "Al-Aqsa Flood" 7. oktober gang på gang til Israel blir tilintetgjort."

https://www.memri.org/reports/hamas-official-ghazi-hamad-we-will-repeat-october-7-attack-time-and-again-until-israel?fbclid=IwAR3wm44xSZPLttIWPKtAcUiTY7nXtnsjpl2WDKOCndORxplfoZPkvOHhjWM

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Selv takk, Laila. Jeg slutter meg fullt ut til din anbefaling av "Morgen i Jenin", en meget viktig bok. Ikke minst i disse tragiske dager.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingKirsten LundHarald KLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaTor-Arne JensenLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteHanne Kvernmo RyeChristin SillibakkenTrude JensenLars Johann MiljePiippokattaFride LindsethLisbeth Marie UvaagStig TFindusIngeborg GAkima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_Meson