Jeg vet ikke hvilket inntrykk nye bokelskere får når de ser forsida her for første gang. Noen ser iallfall ut til å ha en nokså romslig forståelse av hva en bokomtale innebærer. Et vennlig lite hint må vel være lov av og til?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Selvfølgelig. Jeg synes bare det er andre innlegg som burde fått det hintet. Innlegg som ingen synes å reagere på. Jeg lurer bare på hvorfor. Det blir litt som å slå ned på en flue, og la elefanten gå fri. Hvis du skjønner hva jeg mener.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Joda, jeg skjønner hva du mener. Vi er vel noen som har prøvd å hinte litt der også - og raskt erfart at elefanter er det best å overlate helt til seg sjøl.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Stig THarald KNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine Olsrød