2 eks

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Bokelskere er riktignok et forum for diskusjon av bøker, men kan godt brukes som et sted hvor man bare registrerer og sorterer bøkene sine. Det er ikke nødvendig å publisere hvis du ikke vil si noe om hva du mener om bøkene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvis du leser gjennom det som er skrevet i det siste, tror du da at en ny bokelsker uten videre ville fått inntrykk av at det utelukkende handler om et sted for diskusjoner av bøker?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg vet ikke hvilket inntrykk nye bokelskere får når de ser forsida her for første gang. Noen ser iallfall ut til å ha en nokså romslig forståelse av hva en bokomtale innebærer. Et vennlig lite hint må vel være lov av og til?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Selvfølgelig. Jeg synes bare det er andre innlegg som burde fått det hintet. Innlegg som ingen synes å reagere på. Jeg lurer bare på hvorfor. Det blir litt som å slå ned på en flue, og la elefanten gå fri. Hvis du skjønner hva jeg mener.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Joda, jeg skjønner hva du mener. Vi er vel noen som har prøvd å hinte litt der også - og raskt erfart at elefanter er det best å overlate helt til seg sjøl.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Hold oss nå nøye underrettet om utviklingen i denne spennende saken!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Litt unødvendig sarkasme, kanskje?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

13

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliHarald KMads Leonard HolviksiljehusmorHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lundtommy meyerSynnøve H Hoel