Har du sett at vi har lest Powwow i Kjells lesesirkel? Alle innleggende finner du her. Jeg er enig med deg, en meget god bok. Og mange interessante synspunkter i lesesirkelen.

Regnet skal vi prise oss lykkelige for! Det gir oss vår frodige og rike natur.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jada, har registrert at lesesirkelen leser den samme boka. Sjøl er jeg en ustabil leser - mye i perioder kan fort bli til lite i andre. Samtidig bruker jeg ikke så mye tid på å lese andre sine meninger, da er jeg enten i gang med neste bok eller et annet gjøremål :-)

Regnet er viktig, så det er pausene fra det samme vi fortjener. En lang og blaut vinter i Hardanger har bl.a medført at det er mindre frukt i år. Nå håper vi på en andel av de norske turistene på reis i år.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbeline