Holder nå på med den gode boka Pow-Wow enda. Har hatt flere ting å bryne meg på denne uka, som har stjelt lesetid. I kveld har jeg plassert min gamle sofa i garasjen, for så å sette inn en splitter ny i morra :-) Ei fuktig helg i vente, sier meteorolog Siri på tv, og da blir det vel sånn. Kanskje blir det mer lesing på den nye sofaen...? Godt forslag! Det kom jeg på helt av meg sjøl :-) God helg og uke hvorhen i verden dere er.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Har du sett at vi har lest Powwow i Kjells lesesirkel? Alle innleggende finner du her. Jeg er enig med deg, en meget god bok. Og mange interessante synspunkter i lesesirkelen.

Regnet skal vi prise oss lykkelige for! Det gir oss vår frodige og rike natur.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jada, har registrert at lesesirkelen leser den samme boka. Sjøl er jeg en ustabil leser - mye i perioder kan fort bli til lite i andre. Samtidig bruker jeg ikke så mye tid på å lese andre sine meninger, da er jeg enten i gang med neste bok eller et annet gjøremål :-)

Regnet er viktig, så det er pausene fra det samme vi fortjener. En lang og blaut vinter i Hardanger har bl.a medført at det er mindre frukt i år. Nå håper vi på en andel av de norske turistene på reis i år.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Er det er bra bok :)? Håper du får en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundVioleta JakobsenPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendliesomniferumRune U. Furberg