Du vet at det er en ungdomsbok? Stusset litt da jeg så at den var utgitt på Fontini Forlag, så jeg sjekket siden deres, der det står at den passer for aldersgruppen 12–16 år.

Har også funnet en serie jeg har lyst til å lese, The Road to Nowhere, av Meg Elison. Linker til goodreads, jeg, der det står litt om den.

Ser nå at den ikke er utgitt på norsk - så da har jeg ingen nye forslag denne gangen, men blir gjerne med på avstemning og neste bok også: -)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja, jeg så at det var ungdomsbok. Jeg elsker dystopiske ungdomsbøker som Hunger games, så tenkte å prøve å slenge et forslag inn ;) Men de pleier ikke å komme videre.

Meg Elison hørtes spennende ut. Hittil har alle 17 bøkene vært tilgjengelig på norsk. Vi kan jo ta den med i avstemming og se om vi kan ha en engelsk bok?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ingvild SHeidi HoltanEileen BørresenHanne Kvernmo RyeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudPiippokattaKirsten LundkntschjrldGroTurid Kalvatn SchøyenIngeborg GDagfinn JakobsenellinoronilleJarlenefertitiJulie StensethTuridmajaAnne Berit GrønbechritaolineAnne-Stine Ruud HusevågLinda RastenHarald KToveThomas Røst StenerudAlice NordliLene AndresenTorTone HEirin EftevandGro-Anita RoenTove Obrestad WøienStein KippersundLars MæhlumWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardgretemorKristine Louise