Jeg har forslag til en bok: The young world av Chris Weitz. Det er en serie, men første boken heter Pesten: https://bokelskere.no/bok/pesten-the-young-world/424468/
Jeg tar den med i neste avstemning =)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Du vet at det er en ungdomsbok? Stusset litt da jeg så at den var utgitt på Fontini Forlag, så jeg sjekket siden deres, der det står at den passer for aldersgruppen 12–16 år.

Har også funnet en serie jeg har lyst til å lese, The Road to Nowhere, av Meg Elison. Linker til goodreads, jeg, der det står litt om den.

Ser nå at den ikke er utgitt på norsk - så da har jeg ingen nye forslag denne gangen, men blir gjerne med på avstemning og neste bok også: -)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, jeg så at det var ungdomsbok. Jeg elsker dystopiske ungdomsbøker som Hunger games, så tenkte å prøve å slenge et forslag inn ;) Men de pleier ikke å komme videre.

Meg Elison hørtes spennende ut. Hittil har alle 17 bøkene vært tilgjengelig på norsk. Vi kan jo ta den med i avstemming og se om vi kan ha en engelsk bok?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Helbrederen" av Antti Tuomainen. Kan denne være noe...?
Mvh Tove

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja! :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadPiippokattaAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.Prunella