Tenkte bare jeg ville si at jeg syntes Kvinnen i vinduet var en bra bok :) I motsetning til Kvinnen i lugar 10, som var banal og kjedelig. Interessant med sånne forskjeller.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hihi - så morsomt :-)

Kanskje jeg bør lese den likevel :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Veldig interresant hvor forskjellig man ser bøker. Jeg tenker mye har med smak og behag å gjøre. I tillegg føler jeg når det kommer til meg selv at det kan komme ann på humøret jeg er i selv. Har jeg bedre humør ender jeg gjerne nok til å like de fleste bøker egentlig. Men av og til er stemmingen ikke helt på plass for diverse bøker, og dermed ender jeg kanskje opp med å dømme de etter det, mens en annen gang kunne jeg kanskje litt boka bedre :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

LailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindus