Forrige helg las eg "thrilleren" The Woman in the Window - hermeteikn fordi jo var alt anna enn "thrilling". SNORK. Skikkeleg nedtur. Ta nokre kjente element (utilreknelige karakterar, psykiske diagnoser, traumer, ...) frå ymse nye thrillere og smelt saman i ei gryte og vipps: ein heilt ny thrillar, som er nesten lik noko du har lese før, men ikkje heilt. Mix av The Girl on the Train og Ruth Wares Woman in Cabin 10 osv... Blæ!!! (Eg kasta boka i søppelet etterpå - det gjer eg så og seie aldri...)

Etterpå las eg Safranhuset, heilt ok. Og så "Bad Monkeys" - ein slags sci-fi thriller som starter dritbra men som dessverre ikkje held inn i mål. dei siste femti sidene øydela alt for meg. No ville eg ha ei forfattar eg kjente til og visste kva eg fekk - og sidan eg er i humør for noko morosamt og underhaldande gjekk eg laus på Nine Perfect Strangers av Liane Moriarty. Har god erfaring med hennar skrivestil og humor og har likt det meste eg har lese av henne. Av og til blir det litt langdrygt, men som sagt veit eg liksom litt kva eg har i vente med henne og dette passa perfekt for humøret :-)

Elles i helga venter ein lang fjelltur på sundag - satser på ein 3-4 timars marsj og ute-lunsj i skauen med primus og kaffi. I dag blir det ein roleg dag heime - eg har nemleg fått Nintendo Switch av min kjære sambuar... og er ganske så hekta. Dermed har det blitt litt mindre lesing enn til vanleg. Barnlige gleder altså, dei skal man ikkje oversjå potensialet i :-)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Tenkte bare jeg ville si at jeg syntes Kvinnen i vinduet var en bra bok :) I motsetning til Kvinnen i lugar 10, som var banal og kjedelig. Interessant med sånne forskjeller.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hihi - så morsomt :-)

Kanskje jeg bør lese den likevel :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Veldig interresant hvor forskjellig man ser bøker. Jeg tenker mye har med smak og behag å gjøre. I tillegg føler jeg når det kommer til meg selv at det kan komme ann på humøret jeg er i selv. Har jeg bedre humør ender jeg gjerne nok til å like de fleste bøker egentlig. Men av og til er stemmingen ikke helt på plass for diverse bøker, og dermed ender jeg kanskje opp med å dømme de etter det, mens en annen gang kunne jeg kanskje litt boka bedre :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så bra at du sier fra! Jeg har syntes 'Kvinnen i vinduet' har sett litt interessant ut, men nå vet jeg at jeg ikke skal bruke tid på den!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er nok mange som er uenige med meg, altså ... men helt ærlig syntes jeg den var fryktelig kjedelig

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieAlice NordliStig TNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudWenche VargasKatrinG