Denne helgen leser jeg Leksikon om lys og mørke av Simon Stranger. Jeg hadde hørt veldig mye skryt om denne boken før jeg selv begynte på den, jeg ble derfor litt redd for at jeg kunne bli skuffet. Men jeg er så absolutt ikke skuffet, dette er en av de beste bøkene jeg har lest på lenge! Historien som fortelles er grusom, og det er vondt å tenke på at dette faktisk har skjedd. Forfatteren har imidlertid en fantastisk fortellerevne og sidene bare flyr av gårde, jeg er helt oppslukt.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Den kjøpte jeg for lenge siden, men den har vandret så lenge at jeg ikke har fått lest den ennå. Men jeg vet at han er en god forteller siden vi leste en av hans bøker her i en lesesirkel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

bandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenIngeborg G