Det er veldig mange framifrå forfattere i verden, og en god del av dem holder sikkert "nobelpris-klasse", deriblant de to du nevner. Noe som er merkeligere, og kanskje dummere, er at Houellebecq ikke blei oppdaga på ordentlig i Norge før etter "Underkastelse", og kanskje ikke før forhåndsomtalen og utgivelsen av "Serotonin". Men det betyr jo antakeligvis at det fremdeles er ganske mange som har ganske mye å glede seg til! :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Vel, det er mye politikk i slike priser og konkurranser. Mer av det enn objektive kvalitetskriterier. En annen ting er at bedømmelse av kunst og litteratur alltid er en oppvisning i subjektivitet. Du vet, dette med mora og dattera... noen liker ditt andre datt. Men likevel mener jeg at Houellececq er en bauta det er umulig å komme forbi.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kan ikke si meg uenig i det!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marianne MTurid KjendlieDemeterHanne Kvernmo RyeIngeborg GTor-Arne JensenCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonPiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtHarald KLinda NyrudTone SundlandIngunn SJulie StensethSolveigMonica CarlsenJBStine SevilhaugTone HRufsetufsaEgil StangelandsvarteperMargrethe  HaugenTine SundalHildeToveHeidiTine VictoriaHelen SkogAndreas BokleserTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.