Fantastisk bok. Superb og unik litteratur! Bedre blir det ikke!! Jeg nøyer meg her med å ufortøvet slutte meg til den unisone hyllesten fra kritikerne av denne herlige boken. Vil du vite mer om boken, Serotonin? Vel, omtale og velfortjent rosende kritikk av Serotonin er lett tilgjengelig med et Google-tastetrykk. Jeg anbefaler et søk.

Forøvrig må jeg si at det er en skam at Houellebecq ikke har fått Nobels litteraturpris. Han og Haruki Murakami er soleklare samtidsfavoritter blant forfatterstanden. Begge to burde fått prisen årtier tilbake! Nok et trist bevis på at slike konkurranser og all annen kvalitetsmessig gradering av litteratur og kunst, ikke fungerer! Skam over Svenska Akademin (eller hva faen disse udugelige nissene i Sverige kaller Nobel-opplegget sitt).

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Det er veldig mange framifrå forfattere i verden, og en god del av dem holder sikkert "nobelpris-klasse", deriblant de to du nevner. Noe som er merkeligere, og kanskje dummere, er at Houellebecq ikke blei oppdaga på ordentlig i Norge før etter "Underkastelse", og kanskje ikke før forhåndsomtalen og utgivelsen av "Serotonin". Men det betyr jo antakeligvis at det fremdeles er ganske mange som har ganske mye å glede seg til! :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vel, det er mye politikk i slike priser og konkurranser. Mer av det enn objektive kvalitetskriterier. En annen ting er at bedømmelse av kunst og litteratur alltid er en oppvisning i subjektivitet. Du vet, dette med mora og dattera... noen liker ditt andre datt. Men likevel mener jeg at Houellececq er en bauta det er umulig å komme forbi.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kan ikke si meg uenig i det!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Karamasov11Yvonne SandbergHildaBertyAnneWangChristinaIdaRufsetufsaMarianne KesselKjetil AudsenAnjaPer HellemRandi BorgenKatrinGalpakkaJane Foss HaugenØyvind BjørnerudAndreas KristiansenTralteIngunn SVannflaskeJulie StensethiJosefineTone SundlandRandi Annie FramnesSimen "Boktimmy" IngemundsenNina GGunillaJenny Dahl BakkenReadninggirl20Lisbeth Kingsrud KvistenSiw ThorbjørnsenGladleserTorill Elisabeth RevheimBjørn Erik Strand-HanssenAlice NordliHarald KLilleviBabynemimoira