Ja, for all del er det lov å være uenig. Har lenge sett anmeldelsene dine og ser at du nok er selektiv som du antyder, ja. Ingenting galt i det.

Men terningkast 1 er så bånn i bøtta at da tenker jeg at form og innhold overhodet ikke er i nærheten av å oppfylle kravene til hva man kan kalle en roman. Du har jo noe positivt å si om boka, derfor stusser jeg.

Har nylig lest den på engelsk selv og synes ikke språket var dårlig. Den hadde neppe vunnet alle prisene og stipendene om form og innhold = terningkast 1. At den i tillegg har blitt en slags bestselger vil i dine øyne da si at alle de som likte den er helt på villspor - mao har folk flest ræva smak? At du i din privatsfære ut ifra smak og behag misliker romanen er du selvfølgelig i din fulle rett til :-) For så vidt er det interessant å lese og vurdere hva du tillegger et terningkast 1. Imidlertid faller terningkastet ditt i grus for meg utifra hva hva folk forbinder med et så vanvittig lavt terningkast.

For øvrig er det bra og viktig at folk tar seg tid til å skrive og dele tanker om det de leser, så det er bra at du tar deg tid til det. Jeg håper bare ikke noen går glipp av en fin bok fordi du tok frem storslegga og hamret den ned til terningkast 1.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg prøver alltid å si noe positivt om en bok selv når jeg ikke liker den for jeg kan være krass med meningene mine,og kan da bli lett sett på som "passiv aggressiv", noe jeg ikke er, og det liker jeg ikke. Når jeg ikke liker en bok er jeg bare ærlig,det er slett ikke for å såre noen, og jeg prøver å la være å påvirke andre om de skal lese den eller ikke. Det må de bestemme selv, Som sagt, jeg likte temaet, men det er ikke alltid at et aktuelt tema er bra nok. Det er også interessant å diskutere bøker uansett hva slags mening man har, så lenge det blir gjort på en fin måte, som nå. =) Så den som vil kan bare lese boka. Den var ikke noe for meg fordi den ble for lettvint. Jeg håper bare jeg ikke blir opfattet som sur når jeg slakter en bok for det er jeg ikke. Men man kan ikke like alt. Jeg foretrekker å lese på engelsk jeg også, men siden jeg fikk den fra et forlag, fikk jeg den oversatte utgaven. Og tror ikke det ville ha hatt noen betydning for meg denne gang.
God påske og takk for tilbakemelding. =) Beklager for sent svar forresten for jeg tok tidlig påskeferie.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Christoffer SmedaasBirkaTor-Arne JensenLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteHanne Kvernmo RyeChristin SillibakkentuhamreHarald KTrude JensenKirsten LundReadninggirl30Lars Johann MiljePiippokattaFride LindsethLisbeth Marie UvaagMads Leonard HolvikStig TFindusIngeborg GAkima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteBerit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlaging