Jeg prøver alltid å unngå bøker med den typen omslag. Det betyr nok at jeg kanskje går glipp av noen gode bøker, men til gjengjeld slipper jeg unna en hel del middelmådigheter. Denne serien har jeg ikke vært fristet til å begynne på, trass i overveldende opphaussing.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg tenker litt sånn som deg, unngår denne typen bøker.
Så fikk jeg bok nr. 3 - hva skal jeg med den liksom. Så da må jeg ta en beslutning - kaste meg ut i det eller gi boken videre. Viss noen vil ha bok 3, så gjerne for meg, så slipper jeg å tenke på om jeg skal gå i gang med serien (hehe). Har så mange bøker på vil-lese-listen, at jeg tror jeg står over de syv søstre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland Skjeggerud