Utrolig at en forfatter kan klare å skrive noe jeg oppfatter som så dårlig, og at jeg allikevel leser boka. Dyktig gjort av Lucinda Riley, å lage et plott som trekker i langdrag, men som allikevel engasjerer meg såpass mye at jeg leser bok etter bok. Jeg angrer på at jeg startet, men må få med meg slutten. Nå håper jeg det kun er to bøker igjen, så skal jeg aldri mer lese noe av denne forfatteren.
Jeg gir boka terningkast 2, men kun for plottet, ellers hadde den fått 0.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Som om jeg skulle skrevet det selv. Akk, hvorfor begynte jeg på denne endeløse serien? Leser fortere og fortere for hver bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og nå ligger enda en klar for lesing, Solsøsteren, det må jo være den nest siste. Aldri mer Lucinda Riley etter det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg prøver alltid å unngå bøker med den typen omslag. Det betyr nok at jeg kanskje går glipp av noen gode bøker, men til gjengjeld slipper jeg unna en hel del middelmådigheter. Denne serien har jeg ikke vært fristet til å begynne på, trass i overveldende opphaussing.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg tenker litt sånn som deg, unngår denne typen bøker.
Så fikk jeg bok nr. 3 - hva skal jeg med den liksom. Så da må jeg ta en beslutning - kaste meg ut i det eller gi boken videre. Viss noen vil ha bok 3, så gjerne for meg, så slipper jeg å tenke på om jeg skal gå i gang med serien (hehe). Har så mange bøker på vil-lese-listen, at jeg tror jeg står over de syv søstre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Sigrid NygaardReadninggirl20Lene AndresenJulie StensethTonjetove NessKay NilsenDolly Duckhenrik erfjordgretemorSynnøve H HoelMartin AasbrennFrisk NordvestErlend Rødal VikhagenStjernekastRufsetufsaJoakimBeathe SolbergMarit AamdalRisRosOgKlagingGro-Anita RoenToneRandi Annie FramnesElin SkjerengLeseaaseSiljeDaffy EnglundJan-Olav SelforsAlice NordliMarianne AugustaMathias HyllestadRoger MartinsenBjørg L.NinaEmil ChristiansenEckhoffAnne-Stine Ruud HusevågTone SundlandHarald KHanne Midtsund