Denne helga leser jeg videre i Liv andre har levd av Edvard Hoem. Jeg har ikke kommet veldig langt, men så langt synes jeg den er god.

Så kjørte jeg noen timer alene i bil i går, og da hørte jeg videre i Xinrans Tapte døtre. Lenge siden sist jeg hadde lyttet, men dette er hjerteskjærende altså. Om hvordan Kinas ettbarnspolitikk ble umulig å håndtere for mange familier. Anbefales.

Ellers er det jo morsdagshelg, og vi har også en bursdag i familien - så denne helga blir det ikke bare lesing, for å si det sånn.
Men helga blir sikkert fin den - og det ønsker jeg at den blir for dere andre bokelskere også :-)

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hørtes ut som en givende og variert helg, ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Leser boka Verdensteatret som er kartenes historie fra antikken opp til i dag. Artig bok for den som liker slikt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtHarald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetil