Starta på boka nå i dag,og er allerede inne i del II. I motsetning til en del andre leser jeg stort sett bare ei bok om gangen (synes det fungerer best), og kommer nok til å bli fort ferdig.

I del I var vi med Ivan Ivanovitsj i Årdal, og lurer vel på hva han egentlig har fore der. I del II er vi tilbake til Moskva før reisen til Norge (regner jeg med), og der er det mer dystert og dystopisk.

Spent på hvordan dette utvikler seg!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Eg lurer på om ankomsten til Vestlandet heilt i starten av del I er inspirert av ankomsten til Arnold Schwartzenegger i Terminator

Ikkje for det, Terminator var sikkert ikkje første historia der ein ankomst fortona seg slik.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ein annan ting eg tenkte på ved starten av boka; valdsame eksplosjonar i fabrikkar er sikkert ein ingrediens i mange romanar, men merkeleg nok kan eg berre hugse norske romanar der dette er med.
Kniven på strupen av Kjartan Fløgstad
Hvite niggere av Ingvar Ambjørnsen.
fleire?
nokon utanlandske?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Monica CarlsenAlice NordliChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtTrude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. Martol